Onze juridische dienstverlening, uw succesvolle oplossing

Juridische dienstverlening: met ons kun je lezen en schrijven
Wetten en regels: we kunnen niet zonder in onze maatschappij, maar ze worden vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Bij ons krijg je in gewone taal, zonder jargon, uitgelegd wat je rechten en plichten zijn. De werkwijze van CBZ Juridische dienstverlening kenmerkt zich door vakkundigheid, resultaatgerichtheid en sensitiviteit, met een moderne en eigentijdse aanpak. Er zijn mogelijkheden om ondersteunt en begeleid te worden door professionals op het gebied van Juridische zaken zoals:

  • Bezwaarschriften UWV
  • Bezwaarschriften CIZ
  • Bezwaarschriften PGB
  • Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP)

Tevens geven we je informatie en advies over voorzieningen waar je recht op hebt. Of het nu gaat om het vinden van werk, assistentie bij het oplossen van een juridisch probleem of bemiddeling bij een wetgevende instantie: met ons kun je lezen en schrijven.

Neem in geval van een juridische vraag of probleem vrijblijvend contact op met ons of gebruik onderstaand contactformulier. We maken van te voren heldere afspraken met u over de kosten. Deze afspraken zetten we in een schriftelijke opdrachtverlening zodat iedereen precies weet waar hij of zij aan toe is.

Contact gegevens

Contactpersoon: Dhr. Kaya
Telefoon: 06-27324174
E-mail: juridisch-advies@cbzutrecht.nl

Klanten over ons

  • Samantha Kamp

    Centrum Begeleiding Zorg heeft ons op een fijn manier geholpen, onduidelijkheden hebben zij ons duidelijk uitgelegd. Wij zijn meer dan tevreden!

  • Claire de Groot

    Ben zeer tevreden over Centrum Begeleiding Zorg, hun proactieve houding heeft een positief bijdrage geleverd. Wij kunnen ze aanraden aan iedereen.

Meer informatie nodig? Plan een gratis adviesgesprek, bel: 030-7437485 maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur of email ons 24/7 info@cbzutrecht.nl